Volwassenen

Bij SC Mellow telt leeftijd niet. Of je nu 5 bent of 50: je bent van harte welkom. De volwassenengroep heeft zichzelf "Just for Fun" gedoopt, en daarmee is al veel gezegd. De dames in deze groep variëren in leeftijd van ca. 20 tot ruim 50, en hebben plezier in het trainen en dansen. Niet alleen de leeftijd maar ook de danservaring van de leden ligt uit elkaar zodat het soms voor de een wat te moeilijk is en dan weer voor de ander te makkelijk. Maar dat komt elk jaar weer goed en ze zetten gezamenlijk elk jaar weer een fantastische prestatie neer op de Demo Dance Dag met twee dansen.

De volwassenen trainen een keer per week 75 minuten. De les start met een warming up, meestal een combinatie op een nummer uit de top-40. Daarna volgt techniek, worden er stretchoefeningen gedaan en  wordt er aan de dansen gewerkt. Wie zin heeft, kan na de les nog even een kop thee of wat fris drinken bij een van de leden want dat is een traditie die in ere wordt gehouden.

 

Er zijn niet veel jazzdansgroepen voor volwassenen. Daarom is SC Mellow ook zo trots op deze groep. Kom gerust eens kijken of het ook wat voor jou is! Dat kan als je nog niet eerder les hebt gehad of als je al vele jaren ervaring hebt, en alles ertussen. De trainster weet de les voor iedereen passend en interessant te maken.