Docenten

Daisy Thomassen

Hoi allemaal! Mijn naam is Daisy Thomassen, 30 zomers oud, al vanaf mijn 5e lid van SC Mellow en ik hoor tegenwoordig dus bij het meubilair van de club. Ik heb al heel veel meiden zien opgroeien binnen de vereniging en dat is een van de redenen waarom Mellow voor mij als familie voelt. Dit jaar neem ik tieners 2, tieners 3 en selectie C onder mijn hoede en ik hoop er weer een geweldig seizoen van te maken. Naast dansjuf in de avonduren ben ik overdag gymjuf op verschillende basisscholen in omgeving Roermond. En wat ik het liefste doe in mijn vrije tijd? De wereld rondreizen! Dus als jullie me mislopen in de sporthal ben ik altijd wel ergens anders te vinden.

Alice Reulen

Hoi hoi!
Mijn naam is Alice en ik ga vanaf september Kids 2 en 3 lesgeven. Vroeger heb ik zelf ook bij SC Mellow gedanst en nu ga ik met veel plezier de kleine kinderen zelf dansles geven. Ik geef al dansles in Koningsbosch in hip hop en streetdance. Naast het geven van dansles heb ik samen met mijn vriend een eigen paardenstal. Elke dag rij ik op onze paarden en elk weekend ga ik op wedstrijd. Ik kan niet wachten om te beginnen bij SC Mellow!
Tot gauw, Alice.

Heike Evers

Hallo allemaal,
Ik ben weer terug van weggeweest. Na 7 jaar les te hebben gegeven bij SC Mellow ben ik er een jaartje tussenuit geweest vanwege de geboorte van mijn dochter Pip. Toen Pip geboren was en ik geregeld met haar in mijn armen stond te dansen, begon het idee om weer les te gaan geven stiekem toch weer een beetje te kriebelen. Dus na een tijdje erover na te hebben gedacht, besloot ik om weer terug te komen naar mijn oude vertrouwde clubje. Vanaf september zal ik de lessen voor de volwassenen gaan verzorgen op woensdagavond. Ik kijk er erg naar uit om deze gezellige club vrouwen weer als vanouds les te mogen geven en om weer betrokken te zijn bij de rest van de club.
Groetjes, Heike